Nature Blessed
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ NATURE BLESSED
‘Nature Blessed’....... δύο λέξεις οι οποίες συνοψίζουν την τοπική προσπάθεια να αιχμαλωτίσουν και να εμφιαλώσουν τα αιθέρια αρώματα του μεσογειακού ελαιολάδου.
Γυρνώντας το χρόνο πίσω στο 2012, η αγάπη της μητέρας μας για τα ελαιόδεντρα και τη γη στην οποία μεγάλωσε, είχε ως αποτέλεσμα την ενασχόλησή μας με την παραγωγή αυτού του ευλογημένου καρπού, με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός εκλεπτυσμένου χαμηλής οξύτητας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Τρία χρόνια αργότερα δικαιωθήκαμε κερδίζοντας ανώτατη διάκριση σε διαγωνισμό ελαιόλαδου στην πρώτη διεθνή έκθεση ελαιόλαδου στην Αθήνα για την ποιότητα και την γεύση του.
Αφού παραχθεί, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο μας φιλτράρεται για να απομακρυνθούν υπολείμματα της ελιάς και να παραμείνει καθαρό. Κατόπιν, το ελαιόλαδο αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με την προσθήκη αζώτου για αποφυγή οξείδωσης του και σε ελεγχόμενες συνθήκες(θερμοκρασία και υγρασία περιβάλλοντος). Όπως ένας ειδήμων στην κατασκευή κρασιών έτσι και ο δικός μας ειδικός αξιολογεί τις διαφορετικές ποικιλίες και ξεχωρίζει τις μονοποικιλιακές και τις πολυποικιλιακές οι οποίες και θα μας προσφέρουν εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.
Όλα μας τα προϊόντα ακολουθούν πιστοποιημένη παραγωγική διαδικασία, τυποποίηση και αποθήκευση έχοντας απόλυτη τεχνογνωσία με αποτέλεσμα την διάθεση αυτών με πιστότητα και ασφάλεια σε αγορές εσωτερικού αλλά και εξωτερικού.
To Nature Blessed Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, έχει λάβει πιστοποίηση ισχυρισμού υγείας, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμφωνα με τον οποίο το λάδι ανήκει στην κατηγορία λαδιών που προστατεύουν από την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 της Ευρωπαϊκής ένωσης.
Οξύτητα ≥ 0.2%
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ
Το Nature Blessed είναι ένα υψηλής ποιότητας Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε πιάτο προσδίδοντας μια μοναδική γευστική απόλαυση. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Μεσογειακής κουζίνας και κουλτούρας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ωμό στις σαλάτες, στα μαγειρευτά φαγητά, αλλά και σε εκλεπτυσμένα πιάτα.
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΛΙΑΣ
Ποικιλία Κορωνέικη Κρήτης
ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ