natureblessed-divine-premium-extra-virgin-olive-oil

Divine Mount Olympus

PREMIUM ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ DIVINE

Στις βόρειες παρυφές του Ολύμπου, σε υψόμετρο 285μ, στα παρθένα εδάφη των Ιμέρων ανθίζουν οι ελιές για να μας δώσουν τον καρπό που μόνο οι θεοί γεύονταν. Το Divine Mount Olympus είναι Ultra Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο με περιορισμένη αριθμημένη παραγωγή. Διακρίνεται από έντονο φρουτώδες άρωμα, η λεπτή πικάντικη γεύση, με ελαφρά επίγευση αγουρέλαιου, καθώς το λιομάζωμα γίνεται όταν οι ελιές βάφονται με το καλύτερό τους χρώμα, το χρυσοπράσινο.

Το λαμπερό χρυσοπράσινο χρώμα, φανερώνει την πλούσια πυκνότητα σε θρεπτικά συστατικά και την επεξεργασία σε ήπιες συνθήκες αναδεικνύοντας την θεϊκή και βελούδινη του γεύση, όπως αρμόζει στο όνομα του. Είναι αυτή η τελευταία πινελιά αρωμάτων και γεύσεων που μετατρέπει το πιάτο σε γαστριμαργικό έργο τέχνης και προσδίδει την τέλεια gourmet (Θεϊκή) απόλαυση. Συσκευασμένο σε πολυτελή κασετίνα, με φινέτσα και κύρος που του αρμόζει, καθηλώνει με την παρουσία του και είναι το τέλειο δώρο για λίγους και εκλεκτούς.

Η πολύ χαμηλή οξύτητα <= 0.2% ως Ultra Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη, συμβάλλει στην καλή υγεία προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από το οξειδωτικό στρες. Η συλλογή γίνεται με το χέρι, η μάλαξη την ίδια μέρα με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.

Οδηγίες φύλαξης πριν το άνοιγμα της συσκευασίας:

  • Φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.
  • Διάρκεια ζωής 18 μήνες.
  • Διατίθεται με κρυστάλλινο μπουκάλι και σε πολυτελή κασετίνα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ DIVINE

Γεια σας! Με λένε Λεμονιά και έρχομαι από τη Θεσσαλονίκη. Σας αρέσουν τα παραμύθια; Εγώ τα λατρεύω! Όπως και οι κόρες μου. Σήμερα, λοιπόν, θα σας μιλήσω για μία γυναίκα που έψαχνε τρόπο να αφήσει κάτι πολύτιμο στα παιδιά της μέσα από τη σκληρή δουλειά. Κάτι το οποίο θα χαρακτήριζε την ίδια και θα συμβόλιζε την αγάπη της για την τέχνη και τη γη. Την αγάπη της για την τελειότητα. Θέλοντας, λοιπόν, να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό κοίταξε γύρω της και το πρώτο πράγμα που είδε ήταν μια ελιά. Ένα δέντρο που είχε σημαδέψει την παιδική της ηλικία και έκανε όνειρα κάτω από τη σκιά του. Αμέσως σκέφτηκε να αποστάξει το φορτωμένο «όνειρα» δέντρο και να φτιάξει ένα λάδι που θα ήταν αυτή. Που θα περιείχε την καθαρότητα που έβλεπε στα πρόσωπα των παιδιών της.

Προσωπικά μπορώ με σιγουριά να σας πω πως η προσπάθεια αυτή απέδωσε καρπούς και τα παιδιά της δοκίμασαν ένα χρυσοκίτρινο ελαιόλαδο που κάθε του σταγόνα περιείχε και ένα «όνειρο». Ένα από αυτά τα παιδιά της στέκεται αυτή τη στιγμή μπροστά σας και σας μιλάει με περηφάνια για τη γεμάτη αγάπη προσπάθεια της μητέρας της. Μία προσπάθεια που καρποφόρησε 2 χρόνια πριν και παρήγαγε ένα από τα καλύτερα και βραβευμένα διεθνώς ελαιόλαδα του κόσμου. Η προσπάθεια αυτή δε σταμάτησε μόνο στην παραγωγή και τη συνεχή τελειοποίηση του ονείρου. Αντιθέτως, επεκτάθηκε στην αναζήτηση της ιδανικής συσκευασίας. Μιας συσκευασίας αντάξιας του προϊόντος που περιέχει. Και εδώ μπαίνει η καλαισθησία και η τέχνη. Αξίες με τις οποίες εμείς στην οικογένεια της Nature Blessed είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι. Όπως η μητέρα μας ήθελε το καλύτερο για εμάς, έτσι και εμείς θέλουμε το καλύτερο για το ελαιόλαδό της.

Το Divine, ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πολύ χαμηλής οξύτητας, έρχεται σε μία φιάλη που θα ζήλευε και το πιο ακριβό παριζιάνικο άρωμα. Μία φιάλη που φέρει πάνω της κομμάτι από τα δέντρα των ονείρων τις μητέρας μας, δείχνοντας πως η καρδιά μας ποτέ δεν φεύγει μακριά από τη γη που μας μεγάλωσε. Τα Πιέρια Όρη, στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου. Δε θα μιλήσω καν για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου. Ούτε καν για τη Μεσογειακή κουζίνα και διατροφή. Άλλωστε οι κουζίνες δε μιλιούνται, γεύονται. Για αυτό, λοιπόν, σας καλούμε όλους να γευτείτε αυτό που η μητέρα μας έφτιαξε για εμάς και να νιώσετε αυτό που νιώθουμε και εμείς κάθε φορά που γευόμαστε αυτό το λάδι. Γευτείτε την Ελλάδα, γευτείτε την ποιότητα, γευτείτε την παιδική σας ηλικία, γευτείτε τα όνειρα σας!

ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ

natureblessed.gr_logo-dark-green
Scroll to Top