Ελαιόλαδο & Υγεία

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ...

Ένας ευλογημένος τόπος που με το ήπιο κλίμα του ευνόησε την καλλιέργεια ελαιόδεντρων από αρχαιοτάτων χρόνων. Η βαθιά γνώση για το ελαιόλαδο βρίσκεται στα θεμέλια του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και έχει μεταλαμπαδευτεί έως σήμερα, δημιουργώντας την πιο υγιεινή διατροφή… τη Μεσογειακή.

Οι σύγχρονοι ρυθμοί της ζωής και το έντονο στρες αποδυναμώνουν τον οργανισμό ο οποίος χρειάζεται μια ισορροπημένη διατροφή για να λειτουργήσει σωστά. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αποτελεί θεμέλιο λίθο της σύγχρονης μεσογειακής διατροφής της οποία τα οφέλη είναι αναρίθμητα.

Η καθημερινή χρήση εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου στη διατροφή μας αποτελεί σύμμαχο για την καλή υγεία καθώς τα συστατικά του, ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη, δημιουργούν στον οργανισμό μια ισχυρή ασπίδα προστασίας παρέχοντας τα παρακάτω οφέλη:

  • Προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες
  • αντιφλεγμονώδη δράση
  • αντιοξειδωτική δράση
  • καρδιοπροστατευτική δράση
  • νευροπροστατευτική δράση

Η υγιεινή διατροφική συνήθεια κατανάλωσης ελαιολάδου δε στερείται γεύσης και μαγειρικών συνταγών. Κάθε άλλο, η ισχυρή πικάντικη και ευχάριστα πικρή γεύση είναι χαρακτηριστική των φαινολών που περιέχεται, στα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα της Nature Blessed, και απογειώνει τη γευστική απόλαυση και επίγευση. Το φαγητό είναι απόλαυση, συναισθήματα και εμπειρίες και στη Nature Blessed δε θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε τίποτα λιγότερο.

Το ελαιόλαδο είναι τρόπος και ποιότητα ζωής. Για το λόγο αυτό, στη Nature Blessed έχουμε θέσει υψηλά κριτήρια στην παραγωγή ελαιολάδου, έτσι ώστε να προσφέρουμε τα καλύτερα ποιοτικά ελαιόλαδα συμβάλλοντας στην διάδοση της υγιεινής διατροφής και την αειφόρο ανάπτυξη.

Οι συνεχείς χημικές αναλύσεις των ελαιολάδων μας εξασφαλίζουν την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και οι οργανοληπτικές αναλύσεις σφραγίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πρόληψης υγείας του ελαιολάδου. Για το λόγο αυτό το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας μας έχει πιστοποίηση με χαρακτηρισμό υγείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών βάσει το κανονισμού 432/2012 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

natureblessed.gr_logo-dark-green
Scroll to Top